#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Aktuální teplota

28.3.2024 17:03

Aktuální teplota:

10.3 °C

Vlhkost:

64.1 %

Rosný bod:

3.8 °C

Kalendář akcí

Banner

Mobilní aplikace Strupčice

Strupčice

.

Novinky.cz

práce

Svátek

Svátek má Soňa

socpom

 

Svazek obcí

.

Obsah

Letní hrátky

Na sportovním areálu ve Strupčicích se v sobotu 22. 7. odehrály tradiční letní hrátky, které proměnily místní koupaliště na bojiště netradičního sportovního klání. Sedm týmů zápolilo v osmi soutěžních disciplínách, které na žádném mistroství světa neuvidíte: chůze na lyžích, převozu princezny, praskání balónků, namotávání závaží, skládání znaku, štafeta na lehátkách, přenášení pokladu a sbírání puků.
Celá akce je vždy závislá na počasí, zatímco vloni se příliš nevyvedlo, letošní ročník byl ideální a teplota kolem 30 stupňů přilákala i solidní počet diváků, kteří podporovali svého favorita. V dramatickém závěru nakonec 5. ročník vodních hrátek ovládlo mužstvo Tomáše Hudáka, ale všichni se shodli, že pořadí není tak důležité, protože v téhle soutěži jde hlavně o zábavu. A ta se opravdu vydařila a tak se nechme překvapit, co si organizátoři vymyslí na příští rok.
Soutěžní akci pořádala Obec Strupčice ve spolupráci s Dobrovolným svazkem obcí Chomutovsko, kteří věnovali do soutěže putovní pohár a věcné ceny. Škoda, že se za celý okres Chomutov kromě místních družstev zúčastnili pouze hosté z Bílenců.

Na letní hrátky dále navazovala večerní akce, letní noc, která nabídla vystoupení dvou DJ – Jirky Formánka a Kopyho. Tato dvojka se postarala jak o zábavu, tak o moderaci celého večera. V mezivstupech pak proběhla nezapomenutelná travesti show skupiny Kočky z Litvínova, která svým vystoupením a vtipným stand-upem pobavila všechny diváky naprosto skvěle. Celý zábavný večer pokračoval až do ranních hodin, kde bylo také možno shlédnout i několik soutěží o hodnotné ceny. „Kdo přišel, ten se bavil dobře, takže lze říct, že i letošní vodní hrátky se vydařily,“ uzavřel starosta Strupčic Luděk Pěnkava.



Vytvořeno: 20. 9. 2017
Poslední aktualizace: 13. 2. 2018 09:41
Autor: